Партньори

 • Mindtake_149x149_crop_and_resize_to_fit_478b24840a

  Mindtake

  www.research.mindtake.com

  ЕСТАТ е партньор за България на австрийската компания MindTake Research Ltd. – изследователска агенция, специализирана в онлайн количествени и качествени изследвания. Компанията има повече от 10-годишен опит в немско-говорящите региони, в Югоизточна, Централна и Източна Европа. MindTake е лидер в областта на оценката на ефективността на онлайн рекламни кампании в Австрия и Централна и Източна Европа. ЕСТАТ използва онлайн панела на компанията и пълния набор от изследователски продукти в областта на измерването и оценката на ефективността на онлайн рекламата и оценката на функционалността, съдържанието и дизайна на уебсайтове.

 • TCIResearch_149x149_crop_and_resize_to_fit_478b24840a

  TCI Research Ltd.

  www.tci-research.com

  ЕСТАТ партнира с белгийската агенция TCI Research Ltd. – специализирана в провеждането на изследвания в областта на туризма, и е предлага за България TRAVELSAT© Competitive Index – единствено по рода си, независимо, референтно проучване, което дава възможност за осъществяване на бенчмарк анализ на удовлетвореността и преживяванията на туристите. Инструментът е награден от UNWTO (Световната организация по туризъм) за неговия „изключителен и иновативен принос в управлението на туризма“.

 • Netinfo_149x149_crop_and_resize_to_fit_478b24840a

  NETINFO

  www.netinfocompany.bg

  ЕСТАТ е в дългосрочни партньорски отношения с уеб групата NetInfo. Тя обединява интернет платформите на Нетинфо, Дарик Уеб и Нова телевизия и е най-голямата уеб група в България. Покрива над 75% от интернет аудиторията в страната. Досега през софтуерните платформи на Нетинфо ЕСТАТ е осъществил множество проекти, в рамките на които е набрана информация от над 150 000 интернет потребители.

 • CED_149x149_crop_and_resize_to_fit_478b24840a

  Център за икономическо развитие

  www.ced.bg

  Центърът за икономическо развитие е неправителствена организация в подкрепа на обществената дискусия по основни въпроси на икономическата политика. Центърът развива сътрудничеството между държавната администрация, частния сектор, образователните институции и неправителствените организации при решаване на проблемите в областта на икономиката. Първоначално съсобственик, а впоследствие – партньор на ЕСТАТ в осъществяването на множество проекти в сферата на бизнеса и икономиката.